Продължете към съдържанието

Фотография

Продуктова фотография

Професионалното фотозаснемане‎ има за цел да представи стоката ви така, че клиентите да поискат да я купят. Една рекламна снимка със силно послание може да Ви донесе повече продажби от всякакви писмени и устни доводи в полза на продукта който предлагате.

Фотосесия „Бизнес портрет“

Предлагаме заснемането на бизнес портрети за портфолио, автобиография, уеб сайтове, социални мрежи, визитки и др. Първото впечатление, което добиват хората за всеки един от нас е от корпоративните ни снимки затова е важно те да са професионални. Ще Ви помогнем да осъществите бъдещите си бизнес намерения.

Лична фотосесия „НА ОТКРИТО“

Професионализма и богатия ни опит ще Ви помогнат да запечатате Вашите незабравими изживявания, така че да запазите спомена за тях за цял живот, независимо от това къде се намирате. Каквото и да е вашето идеално решение за сценография и заснемане, то ще бъде уникално и различно, точно като Вас.

Фотосесия с „ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ“

Домашният любимец е член на семейството и ние с готовност ще го включим в семейния портрет, за да запазите спомените за веселите моменти, които споделяте заедно.

Услуги