Тinatin

Графичен дизайн

Графичният дизайн е процес, при който на визуалната информация се придава форма и структура. Това често става чрез използване на типография, изображения, цветове и други. Графичният дизайн включва в себе си задълбочени познания за композиция и форма, цвят, видове специализирани палитри, използвани и стандартизирани в съвременните графични програми и цветни гами. Наличието на чувство за естетика и художествените познания у графичния дизайнер, също допринасят за изработката на добър продукт на графичния дизайн. Отчетливост на визията и съчетаването на цветове и техния контраст също допринасят за доброто възприемане на посланието. Освен естетически и технически познания дизайнерът трябва да притежава и частица интуитивност и да бъде иновативен. Всичко това събрано в едно с необходимата доза баланс и подчиненост на идеята, внушението и основната цел са предпоставки за добрия графичен или рекламен продукт.

  • Дизайн на корпоративна идентичност – Уеб дизайн, Лого дизайн, Визитки, Календари, Менюта, Каталози, Флаери, Плакати, Брошури, Дипляни, Етикети, CD каталози и фирмена информация;
  • Дизайн на печатна реклама и сувенири;
  • Външна реклама – Дизайн на билбордове, Брандиране на витрини, Дизайн на табели, Дизайн на знамена и тенти, Брандиране на автомобили;
  • Вътрешна реклама – Интериорен дизайн, Дизайн на рекламни пана от хартия, винил и фолио, Дизайн на указателни табели, Нестандартни рекламни изделия (POS);
  • Мострени каталози
  • Изработване на статични банери;
  • Флаш (анимирани) онлайн банери;
  • Интерактивни PowerPoint и PDF презентации.
  • За изготвяне на ценова оферта, е необходимо да направите запитване на
  • office@tinatin.​bg

фирмена идентичност

Фирмената идентичност е всичко онова, което визуално рекламира даден бранд, така че да стане по-популярен и разпознаваем. Това включва лого дизайн, изготвяне на бланки и сувенири, работно облекло, фасадна реклама, облепяне на фирмени автомобили и т.н.

печатна реклама

Печатната реклама е едно от основните средства за комуникация. С фирмените печатни рекламни продукти имате неограничени възможности да сте креативни и да покажете идеите си върху хартията.

предпечатна подготовка

Предпечатната подготовка е процес, при който се извършва обработка на дадено печатно издание (книга, списание, плакат, дипляна, каталог и тн.) за неговото отпечатване в печатница.

Външна реклама

Цялата визуална комуникация, която ни заобикаля в мига, в който излезем от дома си може да се определи с едно общо наименование – външна реклама.

сувенирна реклама

Предлагаме голямо разнообразие от рекламни подаръци и сувенири, подходящи за подарък на бизнес партньори, клиенти и приятели. Работим с едни от най-големите производители на рекламни материали в глобален мащаб.